Ljusa lägenheter från gata till gård

Barkarbystadens mix av stad och natur skapar ett område för dig som vill ha det bästa av allt. På platsen för det gamla flygfältet växer en modern och levande stadsdel fram. De ljusa lägenheterna passar olika typer av familjekonstellationer, från studenten till familjen som vill ha en stor lägenhet. Stor omsorg ligger bakom materialval och detaljer. Därför har vi valt en inredning som både tar till vara på och sprider ljuset vidare genom bostaden.

Öppna lägenheter med ljus grundstandard
Lägenheterna är öppna med samband mellan kök och vardagsrum. Den interiöra grundstandarden har ljusa och vita grundytor samt ekparkett på golven.

Köken är moderna och har i grundutförandet vita släta luckor. Bänkskivan är tillverkad av tåligt laminat. Vitvarorna kommer i vitt och köket har induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys, alternativt kombinerad kyl/frys.

Badrummens väggar är kaklade med ett klassiskt vitt kakel som ger en stilren känsla. I badrummet finns handfat i kommod och spegel med belysning. Du har också en tvättmaskin och torktumlare, vilket gör att du slipper jaga tvättider i en gemensam tvättstuga.

Samtliga lägenheter har en härlig balkong eller uteplats i tyst läge mot gården eller de kringliggande kvarteren. Lägenheterna som har gårdsfasad mot norr eller öster har dessutom en extra balkong mot söder eller väster. Vidare finns väl tilltagna hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in.

Lägenhetsfördelning Lansen Barkarbystaden

1 rum och kök: 5 st

2 rum och kök: 59 st

3 rum och kök: 14 st

4 rum och kök: 4 st

Hyreslägenheter

Moderna hem i naturnära stadsmiljö