Välkommen till kv. Lundgrens trädgårdar

Vill du bo i ett lugnt kvarter i centrala Halmstad? Med nära till förskola, skola, parker och restauranger? I en nybyggd, ljus och hållbar lägenhet? I ett lummigt område som bevarar ett stycke kulturhistoria och industriellt arv från anrika Lundgrens gjuteri? Då är Lundgrens Trädgårdar ett bra alternativ för dig.

Visionen är att Lundgrens Trädgårdar ska erbjuda en lugn och central tillvaro med nära till Stora Torg. I området finns många naturliga och trevliga mötesplatser som skapar en välkomnande och inbjudande miljö.

Välkommen hem till lugnet mitt i staden. Här börjar någons hemlängtan.

Är du intresserad?

Kontakta Jette Jensen
Tel: 0702-83 22 87
jette.jensen@tornet.se

Ett stenkast från Stora Torg

EN LUGN OCH CENTRAL STADSDEL

Lundgrens Trädgårdar är beläget vid Bryngelshusgatan mellan Gamletull och Nyhem, på den östra sidan av Nissan. På samma gata ligger Furulundsskolan och plats för en ny förskola som ska byggas. Tack vare produktionen av lägenheter utvecklas nu en inspirerande och bekväm stadsdel för både stora och små.

PARKERNAS STADSDEL

närheten finns många parker att välja mellan för promenader, aktiviteter eller en stunds avkoppling. Närmast ligger Linnéparken som är Halmstads senaste tillskott av centrumparker. I den härliga gröna oasen finns möjligheter till basket, bollspel, BMX-cykling och boule. Här finns också lekplatser och en hundrastgård för alla fyrbenta vänner. Det är inte heller många minuters promenad till de tre parkerna: Filtparken, Kapsylparken och Picasso-parken som alla tre nuddar Nissan där ån försiktigt rinner genom staden.

Tycker du om mat och godsaker? Då blir tillvaron i Lundgrens Trädgårdar som en riktig räkmacka. Coop Gamletull är den närmaste mataffären och du har även nära till konditori, anrikt stenugnsbageri samt flera pizzerior och restauranger. På andra sidan Nissan finns ett stort utbud av service som närhälsan, shopping, systembolag och ännu fler restauranger.