Hållbart boende med skogen som trädgård

Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt utanför dörren? Att kunna ge dina barn en bekymmersfri uppväxt där leken och äventyret står i centrum? Vill du bo vid skogen, men ändå ha cykelavstånd till stan?

Då har du hittat rätt.

Kvarteret Vetelängden i Bettorp öster om Örebro är ett nybyggt hållbart hyreshus med en förtrollande skog som en del av fasaden och gården. Här bor du nära centrum och butiker, men ännu närmare orörd natur i en härlig och välplanerad hyresrätt med garanterad kvällssol på balkongen.

Välkommen till ditt framtida hem i Örebros mysigaste oas.

Närhet till centrum, skog och elljusspår

Kvarteret Vetelängden ligger i stadsdelen Bettorp – en lummig oas öster om Örebro, drygt fyra kilometer från Örebro Slott. Här kan du njuta av svampplockning, löpning i elljusspår eller en dag i Rynningevikens naturskyddsområde – utan att behöva använda bilen. Kvarteret gränsar till en sagolik skog, men har ändå promenadavstånd till restauranger och bara en kort cykeltur till centrum.

Skola och nybyggd förskola

I kvarteret Vetelängden kan barnen leka och gå tryggt utan att behöva korsa några större bilvägar. Alldeles intill huset ligger en nybyggd förskola och inom bara en kilometer hittar du låg-, mellan-, och högstadieskolan i Lillån.

Avstånd till city

4 km/15 min

LIVSMEDELSAFFÄR

1,6 km

BUSS TILL CITY

7 min (Buss nr 5 och 7)

FÖRSKOLA

Nybyggd förskola finns i kvarteret

BADPLATS

10 min med cykel

8 m

Alldeles intill huset hittar vi skogen