Attraktiva lägenheter med hållbara materialval och rimliga boendekostnader

Välkommen hem till Äppellunden! Att flytta in i en bostad där ingen annan bott före dig är en underbar känsla. Allt är helt nytt och fräscht och du kan bo bekymmersfritt. Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så ditt nya hem har en bra standard från början.

I entrén välkomnas du av hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in.

Väggarna i lägenheterna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger ekparkett. Planlösningarna har öppna samband mellan kök och samvaroytor för ökad gemenskap.

De moderna köken tillverkas av Vedum och inreds med vita luckor, bänkskiva i slitstarkt laminat och är utrustade med vitvaror från Electrolux. Diskmaskin finns som tillval och vi har förberett för dem i köken, men de ingår inte i standardutförandet.

Badrummen är helkaklade med klinkers på golvet, kommod och spegelskåp. För att göra vardagen lite enklare har alla lägenheter egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Nästan alla lägenheter har balkong. De små välplanerade lägenheterna med hållbara materialval och rimliga boendekostnader är en attraktiv boendemöjlighet i Helsingborg.

Lägenhetsfördelning kvarteret Äppellunden

1 r.o.k: 34 st

2 r.o.k: 44 st

3 r.o.k: 14 st

4 r.o.k: 16 st

108 Hyresrätter