VÄLKOMMEN HEM TILL DIG!

Hur känns det? Du kanske redan har börjat fundera över hur du ska möblera, eller planera för inflyttningsfesten? Vi på Tornet hoppas du ska trivas med din nya lägenhet och med oss som hyresvärd. Vi tycker du som valt att bo i hyresrätt har gjort ett smart val, för en bekvämare bostadsform finns faktiskt inte. Du behöver bara tänka på hur du ska göra ditt hem så trevligt som möjligt – vi sköter ju allt det andra.

Vår ambition är att erbjuda lägenheter med bra standard i gröna och trygga områden. Därför är vi noga med att vårda våra hus, och vi gillar att göra våra gårdar till gröna och trivsamma uterum. Vi är också noga med att hålla det rent och snyggt, och det hoppas vi att du också ställer upp på. Det blir ju liksom trevligare för alla då. 

Men nu är det dags för dig att bekanta dig med din lägenhet och ditt område. Vi hoppas inflyttningen går bra. Välkommen hem!

Lägenhetsnummer
Förutom postadressen har din lägenhet även ett eget lägenhetsnummer. Det har tagits fram av Skatteverket och skall anges i samband med anmälan om ny adress. Du hittar ditt lägenhetsnummer angivet i ditt kontrakt.

Vänliga hälsningar från oss på Tornet

Jouren

Journummer får endast användas vid akuta situationer utanför ordinarie kontorstid, samt kvällar och helger. 
Tel nr: 0771-860 860
Jouren hjälper dig att åtgärda allvarliga fel som inte kan vänta tills normal arbetstid. Vid elfel är det extra viktigt att du kontrollerar att det inte bara är en säkring som löst ut, detta för att slippa bli betalningsansvarig för onödig utryckning.
Missbruk av journumret debiteras hyresgästen. 

Andra viktiga telefonnummer:

Telia
Kundtjänst: 020 20 20 70

Polisen
Du når Polisen dygnet runt på tel 114 14. Vid pågående brott ring 112.