VÄLKOMMEN HEM TILL ER NYA LÄGENHET I KV ÄPPLET – HELSINGBORG!

Vi på Tornet hoppas du ska trivas med din nya lägenhet och med oss som hyresvärd. Vi tycker du som valt att bo i hyresrätt har gjort ett smart val, för en bekvämare bostadsform finns faktiskt inte. Du behöver bara tänka på hur du ska göra ditt hem så trevligt som möjligt – vi sköter ju allt det andra.

Jag, Jette Jensen, är er kontakt i administrativa frågor som rör boendet.
Tel 0702-832287
Mail: jette.jensen@tornet.se

Riksbyggen i Helsingborg ansvarar för skötseln och driften av fastigheten.
Tel: 0771-860 860
Mail: fastighetsservice@riksbyggen.se

Jouren

Vid mycket akuta fel under kvällar, nätter och helger kan du ringa Riksbyggens: 0771-860 860. Jouren hjälper dig att åtgärda allvarliga fel som inte kan vänta tills normal arbetstid. Vid elfel är det extra viktigt att du kontrollerar att det inte bara är en säkring som löst ut, detta för att slippa bli betalningsansvarig för onödig utryckning.

Pågående arbeten

Det kommer att pågå byggnation i kvarteret mer eller mindre till maj 2021 års utgång. Det är inte bara Tornets byggnation som pågår utan också andra fastighetsägare. Vi hoppas att det skall störa er så lite som möjligt, det är i alla fall vår ambition.

Vill också be er som har barn att vara extra vaksamma. Arbetsområdena skall givetvis vara avspärrade för utomstående men barns nyfikenhet och påhittighet har ibland inga gränser.