Moderna och trivsamma hem

Välkommen till Tallbohov Electric Village. Ett modernt bostadsområde där en innovativ tanke ligger bakom arkitekturen. Här vill vi få landskapet att flyta ihop med teglet och putsen. Genom hela byggnationen löper en naturlig färgsättning i jordiga toner som engelskt rött, umbra, ockra och oxidgrönt.

I husets entré välkomnas du av en ljus miljö med hiss där enkelt får plats med rullstol eller barnvagn.

Här flyttar du in i en modern bostad med hög standard där materialval och inredning valts med stor omsorg. Njut av ett boende utan bekymmer där allt är nytt och fräscht.

De välplanerade lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för en ökad gemenskap. Genomgående i lägenheterna är vitmålade väggar med mattlackad ekparkett på golven. Fönsterbänkarna är av natursten och skapar ett fint intryck och harmonisk känsla. Köken har en modern prägel med vita skåpsluckor från Marbodal och antracitgrå bänkskivor i laminat. I alla lägenheter finns spis med induktionshäll och diskmaskin, det är även förberett för mikro.

Badrummen är stilrena med ett klassiskt vitt kakel på väggarna och ett antracitgrått kakel på golven. Över handfaten finns ett badrumsskåp med spegel. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare men några av de mindre lägenheterna har i stället en kombimaskin installerad.

Till varje lägenhet finns ett tillhörande förråd som är placerad i lägenheten, förutom en lägenhet som har ett separat förråd. Samtliga lägenheter är också utformade med balkong eller uteplats.

Lägenhetsfördelning Electric Village

1 r.m.k: 32 st

2 r.o.k: 63 st

2,5 r.o.k: 29 st

3 r.o.k: 56 st

Moderna hem med hög standard i naturnära stadsmiljö