En fin balans mellan stadsnära och naturnära lugn

Välkommen till Skolskeppet som är ett välavvägt och vardagligt fint hus med en innovativ design som passar in i området. Att flytta in i en bostad där ingen annan bott före dig är en underbar känsla. Allt är helt nytt och fräscht och du kan bo bekymmersfritt.

Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så ditt nya hem har en bra standard från början. Du välkomnas av hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in. Planlösningen är mycket effektiv och består av två trapphus med vardera 6–7 lägenheter på varje plan.

Väggarna i lägenheterna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger mattlackerad ekparkett. De moderna köken tillverkas av Marbodal och inreds med vita luckor, bänkskiva i slitstarkt laminat och de är utrustade med vitvaror från Bosch Siemens. Diskmaskin finns i köket och vi har förberett för mikrovågsugn, men den ingår inte i standardutförandet.

Badrummen är helkaklade med klinkers på golvet och här finns ett praktiskt spegelskåp. För att göra vardagen lite enklare har alla lägenheter egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Alla lägenheter har en balkong eller uteplats som är perfekt för soliga sommardagar.

81 HYRESRÄTTER

Smarta hem i staden med naturen intill