Attraktivt område med närhet till natur och stad

Rödängs Trädgårdar ligger strax utanför Västerslätts centrum i Umeå. Kvarteret byggs i Rödäng, ett attraktivt område som kännetecknas av höga krav på ekologisk och social hållbarhet. Här bor du i välplanerade och trivsamma lägenheter med parknära miljöer och möjligheten att njuta både inne och ute.

Nära till det mesta

Kvarteret Rödängs Trädgårdar ligger i ett lugnt, parknära område, vackert beläget vid Tvärån, med korta avstånd till det mesta. I området finns flera förskolor, skolor och Västerslätts centrum ligger drygt en kilometer bort. Där hittar du bland annat livsmedelsaffärer, bank, frisörer och andra butiker. Hit tar du dig snabbt och enkelt med en kort cykeltur eller en promenad genom ett fint parkstråk längs med det vackra vattendraget. Vill du ta del av ett större utbud av shopping, restauranger, barer, nattklubbar, matbutiker och bio tar du dig enkelt med buss in till centrala Umeå. Busshållplatsen ligger runt knuten och bussen tar endast 10 minuter in till Umeå.

Naturen inpå knuten

För dig som gillar att motionera och komma ut och njuta av den norrländska friska luften finns alla möjligheter här! Ett stenkast bort från Rödängs Trädgårdar ligger Rödberget som är en perfekt plats för dig oavsett om du föredrar promenader, löpturer eller skidåkning. Den här sköna platsen är utmärkt för olika fritidsaktiviteter och avkoppling för alla åldrar, året om.

Rödängs Trädgårdars attraktiva läge skapar en fin balans mellan stadsliv och naturnära lugn, samt genom utvecklingen av service, handel och olika bostadsformer blir detta ett mycket attraktivt bostadsområde.