Välkommen till kv. Kungsängen

Vill du bo i en nybyggd ljus hyresrätt med storslagen och rogivande utsikt över Mälaren? I ett område som utformas med tydliga kvarter och gaturum? Där det tas stor hänsyn till både den lummiga terrängen och den värdefulla naturen? Då är Kungsängen ett bra alternativ för dig.

De sju huskropparna är placerade på en bergssluttning. Formen för husens placering är som en solfjäder och utsikten över grönområdet och Mälarviken är enastående. I området finns naturliga och trevliga mötesplatser som skapar en avslappnad och hemtrevlig känsla.

Välkommen hem till ett enkelt boende med magnifik utsikt.

En kort promenad från centrum

ETT VACKERT OCH LUGNT OMRÅDE

Området är beläget på Ringvägen. I anslutning finns en förskola och det är inte heller långt till skolan. Tack vare produktionen av lägenheter utvecklas nu ett inspirerande och inbjudande område för både stora och små.

BAD, SKRIDSKOÅKNING ELLER GOLF?

I kommunen finns många fina utomhusbad. Vid Strandvägen hittar du badplatsen Gröna udden. Om du beger dig lite längre bort hittar du badet vid Lillsjön och även den mysiga badplatsen Stigstorp. Vintertid finns stora möjligheter till storslagen skridskoåkning på både Mälaren och Lillsjön. I Bro finns en simhall med äventyrsbad.

Är du intresserad av golf? Då har du de tre golfbanorna Kungsängens golfklubb, Bro Hof och Bro-Bålsta golfklubb att välja mellan. I Kungsängen finns också båthamn, elljusspår, möjligheter att spela tennis och ett ridhus.

I centrum finns ett stort utbud av närservice och shopping. Här hittar du även en bank, flera restauranger och kulturhuset/biblioteket. Tack vare det charmiga 60-talstorget, de funktionella 2000-talshusen och alla spännande villor i hamnen, har Kungsängen centrum en känsla av balans.