Smarta och moderna hem med staden intill

Letar du efter en modern lägenhet med ljusa och välplanerade ytor? Som ligger i ett
kommunikativt drömläge, oavsett om du vill åka buss, bil eller tåg? Där det är nära till centrum, parker och angränsande mysiga skogspartier? Allt detta och mycket mer kan du få i Fanna backe.

De två husen är åtta respektive sex våningar höga och har en fantastisk utsikt över Enköping. Intill husen finns en trivsam gård som kan bli en naturlig mötesplats för dig och dina nya grannar. Vi har förberett med sittplatser, bord och grillplats. 

Välkommen hem till ett smart boende med naturskönt läge och staden intill!

Nära till allt utan att vara mitt i

Fanna är en av Enköpings kanske mest omtyckta stadsdelar och här växer nu ett helt nytt område fram. Vi har tänkt på dig om krattat färdigt i trädgården men också på dig som letar efter ditt första egna hem. Mycket av det som du behöver för vardagen finns på hemmaplan. Närområdet erbjuder flera bra förskolor, skolor, mataffär, välskötta idrottsplatser och en kort cykeltur bort ligger en golfbana med en trevlig restaurang.

MÅNGA MYSIGA GÅRDSBUTIKER FINNS NÄRA

I centrum finns butiker med ett brett utbud, allt från mode och delikatesser till sommarens torghandel. Självklart hittar du också många restauranger och caféer. Tack vare närheten till kringliggande landsbygd är utbudet av närproducerade och ekologiska varor stort. Från Fanna backe är det enkelt att göra en utflykt till någon av de många mysiga gårdsbutikerna.

För dig som gillar båtliv vill vi tipsa om ett besök i det mysiga hamnområdet. Visste du att Enköpingsån kan ta dig direkt ut till Mälaren?

ENKÖPING ÄR PARKERNAS STAD

Dessutom är Enköping känt som parkernas stad, vilket lockar turister från vida håll. Här finns allt från ”fickparker”, små krypin mitt i stan, till stora vackra parkområden som ser olika ut beroende på årstid.

Enköping erbjuder ett mycket brett föreningsliv. Du kan bland annat välja mellan rugby, handboll, fotboll, segling, ishockey, dans och golf. Såväl ridsport som hundsport är också populära inom området. Utanför centrum byggs ett nytt badhus som beräknas stå klart 2020. I Enköping finns onekligen någonting för både stora och små.